logo la lupi brantelephone icon
+40 368 401 405

Sala Evenimente

sala evenimente la lupi

Sala de nunti

nunti icon

Una dintre cele mai mari si bine organizate sali de nunti din Bran si imprejurimi. Cu o capacitate de pana la 200 de locuri, iti poti aseza invitatii la mese Mari, Rotunde si Confortabile.

Ringul de dans este spatios si se afla in mijlocul salii, astfel nuntasii vostri danseaza in voie si pot fi in centrul atentiei mereu.

Masa voastra, a mirilor, se poate vedea din orice coltisor al salii, la fel si formatia care canta sau DJ-ul care intretine atmosfera.

sala de nunti bran

Sala, mesele si scaunele le puteti decora cum vreti, pe orice tema, cu noi sau cu orice alta firma specializata pe care o doriti.

Meniul de mancare si bautura le puteti alege din mai multe variante sau vi le putem personaliza complet.

Va punem la dispozitie ospatari suficienti, priceputi, amabili si zambitori, care se vor asigura de ospitalitatea perfecta a invitatilor vostri.

"La Lupi nu esti limitat, iti faci nunta dupa plac"

Detalii la +40 728 858 265
sala nunti la lupi bran
floral corner icon
+ 100 locuri de parcare
clima asa cum va place
wireless de mare viteza
super sistem de sonorizare
video proiector
loc de ascuns mireasa :)
floral corner iconfloral corner iconfloral corner icon

Sala de petreceri

dance icon

Vrei sa organizezi o petrecere de botez, o onomastica sau un party de firma la Bran? Hai la noi, sa-ti pregatim un eveniment memorabil!

Tu doar trebuie sa aduci invitatii, iar noi iti punem la dispozitie tot ce ai nevoie: sala, mancare, bautura, decoratiuni, fotograf, muzica, dj, formatii, jocuri si multe altele.

Detalii la +40 728 858 265
sala petreceri bran

Sala de conferinte

microphone icon

Cu o capacitate de pana la 300 de locuri, sala de conferinte "La Lupi" iti ofera toate conditiile de care ai nevoie pentru a organiza un simpozion, un seminar sau un curs cu adevarat reusit.

Pe langa faptul ca iti aduci invitatii la Bran, intr-un loc de natura superb, le oferi toate conditiile care ii fac sa se simta cu adevarat bine la eveniment. 

In sala ai la dispozitie, o receptie de primire, wi-fi, aer conditionat, sonorizare, video proiector, flipchart-uri, iar afara peste 100 locuri de parcare.

Vrei sa le oferi invitatilor o gustare si o bautura? Perfect, iti pregatim meniul asa cum doresti si iti punem la dispozitie si ospatari.

Detalii la +40 728 858 265
sala de conferinte mare bran
find la lupi on map
La Lupi pe Harta
EN